ИСТОРИЯ

Фирма „ТЕМЕНА“ ООД е създадена през 1996г. Първоначално  започва своята дейност като строителна фирма, изграждаща предимно частни домове и жилищни кооперации. От 1998г. фирмата се специализира в изграждането на хидротехнически обекти – частни и обществени басейни, аквапаркове и СПА центрове.

След 2000г. фирма „ТЕМЕНА“ разширява дейността си  и затвърждава позициите си на пазара.Открива свои представителства и складови бази в градовете Бургас, Варна, Русе, Благоевград, Стара Загора,София,  които към момента  надхвърлят  8000 кв.м. Централното управление се намира в град Пловдив.

За да предложи на клиентите си цялостен инженеринг за проектиране, изграждане и оборудване на индивидуални и обществени басейни, аквапаркове и СПА центрове, фирмата работи с водещи архитекти и проектанти  с иновативни идеи и международни награди. С професионалната ни консултация и на базата на опита ние успяваме да съчетаем интересите на клиента до реализацията на неговата идея. Доказателство за това са изградените  от нас над 1500 басейна, 4 аквапарка  и най – престижните  СПА центрове, в страната и чужбина.