ЗА НАС

Темена ООД е компания, която проектира и монтира съоръжения и облицовки за басейни, СПА центрове. От самото си създаване, фирмата е лидер в областта на технологични и дизайнерски решения. В своята работа, Темена залага на стоки и продукти с доказан произход и качество, бързо и надежно изпълнение на работата и професионално отношение към клиентите си. Всички стоки и съоръжения са придружени със сертификати за качество, както и изчерпателни инструкции за експлоатация. При запитване , Темена ООД осигурява чертежи, планове, технологични схеми, визуализации на искания от клиента проект. Базирайки се на дългогодишния си опит, екипът на Темена ООД , може да Ви съдейства и консултира на всеки етап от идеята до завършването на Вашия проект.

От 1999г. „ТЕМЕНА“ работи в тясно сътрудничество с водеща международна марка в сферата на плувните басейни  AstralPool – Испания, основана през 1969г., чийто продукти по настоящем се дистрибутират в повече от 170 страни по света. AstralPool специализира в дизайна, производството и дистрибуцията на системи и компоненти за плувни басейни, както частни, така и обществени. AstralPool е основен партньор на FINA и доставчик на оборудването за басейните на много световни състезания и олимпийски игри. Продуктите притежават сертификати за качество на всички водещи международни сертифициращи организации, както и множество признания и награди.  През 2006г. всички призводства на AstralPool преминават в консорциум  Fluidra, и в продължение на успешните партньорски отношения с „ТЕМЕНА“ се открива представителство град Пловдив – Fluidra Balkans.

Всичко това допринася за успешното развитие на фирма „ТЕМЕНА“, както на българския така и на международния пазар. Доказателство за това са приложените референции и част от по – големите обекти, които фирмата е изградила.

 

Безкомпромисно качество

видимо за клиентите ни

Нашите партньори

Проектиране

Галерия