ЗА НАС

Темена ООД е компания, която проектира и изгражда басейни, СПА центрове. От самото си създаване, фирмата е лидер в областта на технологични и дизайнерски решения. В своята работа, Темена залага на стоки и продукти с доказан произход и качество, бързо и надежно изпълнение на работата и професионално отношение към клиентите си. Всички стоки и съоръжения са придружени със сертификати за качество, както и изчерпателни инструкции за експлоатация. При запитване , Темена ООД осигурява чертежи, планове, технологични схеми, визуализации на искания от клиента проект. Базирайки се на дългогодишния си опит, екипът на Темена ООД , може да Ви съдейства и консултира на всеки етап от идеята до завършването на Вашия проект.

От 1999г. „ТЕМЕНА“ работи в тясно сътрудничество с водеща международна марка в сферата на плувните басейни  AstralPool – Испания, основана през 1969г., чийто продукти по настоящем се дистрибутират в повече от 170 страни по света. AstralPool специализира в дизайна, производството и дистрибуцията на системи и компоненти за плувни басейни, както частни, така и обществени. AstralPool е основен партньор на FINA и доставчик на оборудването за басейните на много световни състезания и олимпийски игри. Продуктите притежават сертификати за качество на всички водещи международни сертифициращи организации, както и множество признания и награди.  През 2006г. всички призводства на AstralPool преминават в консорциум  Fluidra, и в продължение на успешните партньорски отношения с „ТЕМЕНА“ се открива представителство град Пловдив – Fluidra Balkans.

Всичко това допринася за успешното развитие на фирма „ТЕМЕНА“, както на българския така и на международния пазар. Доказателство за това са приложените референции и част от по – големите обекти, които фирмата е изградила.

Безкомпромисно качество

видимо за клиентите ни

Нашите партньори

Проектиране

Галерия

{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
ПАРНА БАНЯ
Автентичният хамам представлява комплекс от помещения с въздействие на топлина и пара, постигнати посредством класическото загряване на стени, подове и пейки с топъл въздух. Състои се от централно помещение с голям масажен плот и зони с места за напарване, обливане с вода и зони за подготвителни процедури. Класическата облицовка е мрамор. Масажът с пяна е емблематична част от изживяването в турската баня. Представлява помещение за топлинни процедури с различна температура и ниска влажност. Класическата сауна е направена от дърво и се отоплява с класическа печка на дърва, електрическа или инфраред. – Финска сауна – помещение с висока температура – 80/110о С. – Арома сауна (Данариум) – помещение с температура – 40/60о С, използват се етерични масла. – Билкова сауна – помещение с температура – 40/60о С, използват се билки, сено, слама и др. – Инфраред сауна – помещението се затопля от инфрачервени лъчи. – Санариум – помещение с температура – 40/50о С – Цвето сауна (хроматична) е помещение с температура – 40/60о С и сменящи се цветови ефекти. За направата на изброените помещения могат да бъдат използвани и други материали – керамика, камък и др.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
БАСЕЙНИ
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
САУНИ
Представлява помещение за топлинни процедури с различна температура и ниска влажност. Класическата сауна е направена от дърво и се отоплява с класическа печка на дърва, електрическа или инфраред. – Финска сауна – помещение с висока температура – 80/110о С. – Арома сауна (Данариум) –  помещение с температура – 40/60о С, използват се етерични масла. – Билкова сауна – помещение с температура – 40/60о С, използват се билки, сено, слама и др. – Инфраред сауна – помещението се затопля от инфрачервени лъчи. – Санариум –  помещение с температура – 40/50о С – Цвето сауна (хроматична) е помещение с температура – 40/60о С и сменящи се цветови ефекти. За направата на изброените помещения могат да бъдат използвани и други материали – керамика, камък и др.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
ВЪНШЕН БАСЕЙН
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
АКВАПАРКОВЕ
 
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"fade"}
ОБОРУДВАНЕ/ПРЕПАРАТИ
[tabs slidertype="top tabs"] [tabcontainer] [tabtext][/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]За да се наслаждаваме на басейна си изцяло е задължително водата в него да бъде добре дезинфекцирана и чиста. За кристално чиста и бистра вода е нужна освен филтрация на водата и постоянната й поддръжка с препарати. Темена предлага висококачествените препарати на испанската фирма CTX Professional, които имат всички сертификати и санитарни разрешителни, необходими за правилната експлоатация на всеки басейн. Качествата на водата лесно се променят от високата температура през летните месеци, от дъждовете, маслата които използват посетителите и по ред др причини. Превантивните мерки, които се прилагат чрез употребата на биоцидни продукти са тайната на чистата вода. За удобството на нашите клиенти, всеки продукт се предлага в три различни опаковки според големината на басейна. [/tab] [/tabcontent] [/tabs] [button] Текст на линк[/button]  
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"fade"}
РОБОТИ
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"fade"}
ХИДРОМАСАЖНИ ВАНИ
Learn More